tag:blogger.com,1999:blog-2402455527837952136.post7181007037993832712..comments2024-03-21T09:27:55.936+00:00Comments on raspberries and cream: Lepki placek z polewą toffiewenahttp://www.blogger.com/profile/18405094072402049405noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2402455527837952136.post-22990464116613963332014-12-10T20:39:51.668+00:002014-12-10T20:39:51.668+00:00Zapisałam sobie do wypróbowania, bo czuję, że to c...Zapisałam sobie do wypróbowania, bo czuję, że to ciasto w sam raz dla mojego Męża :)Olkahttps://www.blogger.com/profile/02418334239971007261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402455527837952136.post-55355169095129664932014-12-06T18:46:52.526+00:002014-12-06T18:46:52.526+00:00Zdecydowanie moje klimaty:)Zdecydowanie moje klimaty:)Jolanta Szyndlarewiczhttp://www.smakmojegodomu.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402455527837952136.post-51406446000187766802014-12-05T01:30:19.442+00:002014-12-05T01:30:19.442+00:00Dziękuję za odpowiedź. Nie jestem fanką rodzynek, ...Dziękuję za odpowiedź. Nie jestem fanką rodzynek, więc te na pewno sobie odpuszczę. Zatem zrobię bez imbiru i innych dodatków ;)Asiahttps://www.blogger.com/profile/09784778663428376235noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402455527837952136.post-83389653148727249892014-12-04T19:45:58.496+00:002014-12-04T19:45:58.496+00:00pysznie:)pysznie:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402455527837952136.post-24684894562380960822014-12-04T17:25:16.322+00:002014-12-04T17:25:16.322+00:00Jak ja lubię Twoje ciacha! :) i ta polewa...Jak ja lubię Twoje ciacha! :) i ta polewa...zufikhttps://www.blogger.com/profile/06419741003562947298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402455527837952136.post-82426652180521240952014-12-04T15:48:32.462+00:002014-12-04T15:48:32.462+00:00Nie, świeży nie będzie się nadawał. Imbir w syropi...Nie, świeży nie będzie się nadawał. Imbir w syropie jest gotowany, a w zasadzie parowany i bliżej mu do kandyzowanego imbiru. Proponuje zamiast niego dodać rodzynki lub inne miękkie bakalie. Za pierwszym razem piekłam bez dodatku imbiru i bakali a ciasto było nawet lepsze niż ta wersja imbirowa. Polecam, ciasto naprawdę pyszne!ewenahttps://www.blogger.com/profile/18405094072402049405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2402455527837952136.post-14894435104234321582014-12-04T15:28:16.810+00:002014-12-04T15:28:16.810+00:00Świetny przepis! Już wiem, co będę robić w następn...Świetny przepis! Już wiem, co będę robić w następny weekend! Ale czy zamiast imbiru w syropie mogę wykorzystać świeży? Asiahttps://www.blogger.com/profile/09784778663428376235noreply@blogger.com